Stuur een bericht

Heb je een vraag of opmerking over de inhoud op deze website? Stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Ook voor een mogelijke samenwerking vragen we je om contact op te nemen via het contactformulier.

Over hondtrainen.nl

Mijn naam is Eva de Reus. Ik ben de oprichter van Hondtrainen.nl én baasje van Morrison, een jonge en vrolijke Australische kelpie. Je hebt hem waarschijnlijk al eens voorbij zien komen op deze website.

Kelpies zijn herdershonden en hebben, net als veel andere hondenrassen, ontzettend veel energie en zijn ook erg slim. De hele dag thuis zitten niksen is dan ook absoluut niets voor Morrison. Aangezien ik (helaas) niet beschik over een stuk land met kudde schapen, moest ik een andere manier verzinnen om Morrison bezig te houden. Ik besloot mij daarom te verdiepen in (positieve) hondentraining, mentale stimulatie voor honden en verschillende hondensporten.

Inmiddels heb ik tientallen denkspellen in huis, heb ik met Morrison meerdere cursussen gevolgd (en er staan er nog veel meer op de planning) en wordt er elke dag getraind (en gespeeld natuurlijk). Alle kennis en ervaring die ik opdoe deel ik graag met de bezoekers van Hondtrainen.nl.

De informatie op deze website is gebaseerd op persoonlijke ervaringen, advies van diverse hondentrainers en zorgvuldig geselecteerde informatie uit boeken en betrouwbare bronnen op het wereldwijde web.

*De foto’s zijn genomen in Canada. Hier heb ik enkele jaren gewoond.

Scroll naar top