Mister Morrison: de allerbeste hond ooit (2020 – 2022)

Zoek

Mister Morrison: de allerbeste hond ooit (2020 – 2022)

In april 2022 is onze leuke, lieve en knappe Australian kelpie Morrison overleden. Bezoekers van deze website hebben hem vast weleens voorbij zien komen. Morrison was naast ons lieve maatje namelijk ook het fotomodel en de denkspellentester van Hondtrainen.nl. Hij mocht helaas maar twee jaar oud worden.

Morrison, roepnaam ‘Morri’, is begin 2020 geboren in de buurt van Vancouver (Canada). Hier hebben wij, baasjes Dominic en Eva, bijna twee jaar gewoond en ontzettend veel avonturen met Morrison beleefd. We maakten prachtige wandelingen door de Canadese natuur, zwemden in gigantische meren en stonden oog in oog met wilde dieren als herten en beren. Morrison leerde hier frisbees vangen, over horden springen, door tunnels rennen, geuren zoeken en zelfs een beetje schapen drijven. Uiteraard leerde hij ook sokken stelen, schattig kijken om eten te bietsen en vragen om belly rubs en butt scratches.

Afgelopen november verhuisden we terug naar Nederland om ons avontuur daar voort te zetten. Morrison begroette zijn nieuwe familieleden en vrienden vol enthousiasme en was vooral blij met zijn nieuwe huisgenoot: poes Nala. Helaas bleek het avontuur in Nederland van korte duur. Op een ogenschijnlijke zorgeloze dag is Morrison tijdens het spelen met de bal zeer plotseling overleden, hoogstwaarschijnlijk aan een hartstilstand. Er waren geen duidelijke signalen dat zijn leven maar van zo’n korte duur zou zijn. Wij zijn dan ook enorm geschrokken en erg verdrietig.

Morrison was een fantastische hond. Dagelijks kreeg hij tijdens het wandelen van voorbijgangers te horen dat hij zo knap was. Hij wist dondersgoed dat hij zijn charmes meehad en was dan ook een ontzettende flirt. Onze ‘koning Morrison’, ‘Schapie’, ‘Morri Snorri’, ‘Mister Morrison’ was lief, sociaal, ondeugend, klaagde nooit en was altijd in voor een volgend avontuur. Helaas zullen er geen avonturen meer volgen en moeten wij het doen met de prachtige herinneringen van de vele avonturen die we in zijn twee levensjaren samen hebben beleefd.

Morri. Je bent de allerbeste hond ooit. We missen je maatje.

Beeld: Hondtrainen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven